Har du et barn, der nogle gange flipper helt ud? Måske over småting? Som skriger og skriger, kaster med ting og slår?Måske har du – hånden på hjertet – svært ved at holde dit barn ud?Så får du måske nogle gange en en følelse af: Jeg kan ikke rumme mit barn. Så velkommen til. Tag skuldrene

Læs mere

Undgå at være “den sure skæld ud-mor”, som du slet ikke har lyst til at være. Til dig, der er alenemor. Brugbar viden og et skulderklap.

Læs mere

Er det den rigtige løsning for din familie?
Brug familierådgivning, når noget er svært med dit barn. Find ud af, hvad der sker i dit barn og få input til, hvad du kan gøre anderledes.

Læs mere

Hjælp dine børn bedst gennem søskendekonflikter ved at gøre så lidt som muligt. Se ind bagved: Om sammenhængen med søskendejalousi.

Læs mere

Er dit barn i trodsalderen? Er der skrig og skrål, når dit barn skal have tøj på eller spise? Find ud af, hvad du gør, når dit barn er i trodsalderen som 1, 2 og 3 årig.

Læs mere

Hvorfor begynder et barn at slå? – Og hvad kan jeg gøre for at få ham til at holde op med at slå? Find ud af, hvad du kan gøre, der faktisk virker.

Læs mere