familieraadgiver koebenhavn

Kontakt mig her, hvis du leder efter en familierådgiver i København, Hillerød og omegn

Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail, hvis du har brug for at vende noget med mig. Du kan ringe til mig på 61 65 70 71 eller sende mig en mail på kontakt@sophiaccrasmussen.dk, så vil jeg vende tilbage til dig, så hurtigt jeg har mulighed for det. 

For jeg ved godt, at konflikterne og udfordringerne hos en børnefamilie kan stå på i lang tid, før det pludselig bare er NOK, og korthuset vælter. Jeg står klar til at gribe dig og resten af din familie. Jeg tror på, at vi alle fortjener en hverdag, hvor vi kan være glade, trygge, og hvor konflikterne ikke er så mange og så voldsomme, at de overskygger den glæde og tryghed, der er i familien. 


Find ud af, om jeg er den rette familierådgiver for dig og din familie - kvit og frit

Det kan være grænseoverskridende at bede om hjælp fra en familierådgiver. Og det er også noget helt særligt, fordi du inviterer nogen ind i det allerhelligste, du har: Din familie.


Du kan booke din uforpligtende samtale direkte i min kalender her. 


Derfor tilbyder jeg dig altid en gratis, afklarende samtale. Fordi vi begge skal være helt sikre på, at jeg er den rette til at hjælpe dig og din familie. Det er en 15 minutters samtale, hvor du får muligheden for at spørge ind til, hvordan det foregår hos mig, hvilket forløb der er det rigtige for jer, og om jeg overhovedet er et match til dig og din familie. 

Hvis jeg ikke er den rigtige, vil jeg nemlig rigtig gerne sende dig kærligt videre til nogen, der kan give dig og din familie den hjælp, I har brug for.

Vores samtale er naturligvis helt fortrolig. Jeg gemmer dine oplysninger, indtil vi har talt sammen. 

Hvis du kan mærke, at du har brug for hjælp og for at høre mere, inden du beslutter dig, kan du klikke på min kalender herunder og finde en tid, der passer dig. Du udfylder blot din kontaktinfo, og så sender jeg dig en bekræftelse på mail samt nogle spørgsmål, som jeg har brug for, at du svarer på før vores samtale. 

Når det er tid til vores snak, er det eneste, du skal gøre at sidde klar ved din telefon, gerne et sted, hvor du kan tale uforstyrret. Jeg ringer til dig på det tidspunkt, vi har aftalt. 

OBS: Når du har fundet en tid i min kalender i boksen herunder, skal du også lidt længere ned og trykke ok til, at der bliver brugt cookies.

(Og hvis du har tekniske udfordringer med kalenderen herunder, kan du åbne min kalender i et nyt vindue lige her)

Kontakt familieraadgiver koebenhavn
familieraadgiver koebenhavn

Familierådgiver Sophia C.C. Rasmussen

kontakt@sophiaccrasmussen.dk

Telefon: 61 65 70 71

Jeg har lokaler på: Baunevej 23, Hillerød.
- Og om onsdagen i Kroghsgade 1, 3.th, 2100 København Ø
Første gang kan jeg komme til dig på Nordsjælland og i København. 

Jeg tilbyder også online samtale i begrænset omfang.

cvr: 39047799

Copyright sophiaccrasmussen.dk

>