Trodsalderen: Hvad der sker i dit barn, og hvordan du hjælper dit barn bedst igennem denne fase

Hvad er familierådgivning? Er det noget for din familie?

Hvad er familierådgivning?

- Find ud af, om det er den rigtige løsning for din familie

Hvad er familierådgivning egentlig? - og hvad kan du få hjælp til?

Og hvad kan du egentlig forvente at få ud af en familierådgivning? 

Hvis du vil have svar på det, er du kommet til det helt rigtige sted. 

For måske er familierådgivning ikke den rigtige løsning for din familie? Og måske er det lige dét, du har brug for?
Bliv klogere her.

Her kan du se indholdet. Du er velkommen til at hoppe hen til det, som du synes er mest interessant. 

Som familierådgiver oplever jeg tit forældre, der er forvirrede over, hvad familierådgivning egentlig er, og hvad de kan få ud af det. Og jo. Der eksisterer mange forskellige måder at forklare, hvad det er. Her får du min beskrivelse af familierådgivning.

Hvad er familierådgivning?

Familierådgivning er for dig, der oplever, at noget er svært med dit barn. 

I en familierådgivning kan du få konkrete svar på problemstillinger med dit barn. 

Det kan handle om, at du kommer til at skælde for meget ud, der er endeløse søskendekonflikter, eller du har problemer med dit 1-3 årige barn (den såkaldte trodsalder).

I en familierådgivning vil du typisk få helt konkrete, praksisnære råd om, hvad du kan gøre anderledes. 

En familierådgiver ser typisk på familien som helhed. Når et barn har det svært, hænger det ofte sammen med, hvordan hele familien fungerer. Barnet ses ikke en isoleret størrelse, og derfor giver det mening at stille skarpt på dynamikkerne i hele familien. 

En kendt familierådgiver er Jesper Juul, som har skrevet et hav af bøger for eksempel “Din kompetente familie”

Familierådgivning - få hjælp så du kan komme tæt på dit barn igen

Familierådgivning - få hjælp så du kan komme tæt på dit barn igen.

Familierådgivning  - du kan få hjælp til alt fra putning til teenagekonflikter

Tit får jeg spørgsmålet: “Hvad hjælper du egentlig familier med i en familierådgivning?”

Og svaret er, at det er meget forskelligt. 

Her er nogle af de udfordringer, som jeg har hjulpet familier med: 

 • Vi har en meget viljestærk datter på 2 år, og når vi skal putte om aftenen tager det i øjeblikket 2-3 timer. Hun nægter bare at sove, og det slider utroligt meget på mig - for hun vil kun puttes af mig. Hvis det er hendes far, skriger hun i en halv time.
 • Vi er en sammenbragt familie, og mit barn fra tidligere har det svært med sin bonusfar - de er hele tiden på kollisionskurs. Plus der er konstante søskendekonflikter. Vi har brug for at komme hinanden nærmere uden skrig og skrål, for vi har virkelig brug for at genfinde glæden i vores familie
 • Der er ALT for mange konflikter og skænderier med vores datter på 8 år. Og så kommer min mand og jeg også til at skændes om, hvordan vi skal gribe det an. Vi er løbet tør for idéer og har brug for en alternativ tilgang. 
 • Jeg er alene med min dreng på 4 år, og hans far er ikke rigtig deltagende. Jeg synes det er en stor mundfuld at stå med ansvaret alene. Jeg er i tvivl, om jeg gør det godt nok. Der opstår tit konflikter i kravsituationer. Særligt når vi skal ud af døren, og når han skal have tøj på eller børste tænder. Jeg er i tvivl om, jeg gør det godt nok, for jeg har ingen at sparre med. 
 • Vi har en datter på 3 år, som sætter sig til at skrige, når tingene ikke går, som hun gerne vil.  Hun vil bestemme alt. Vi er efterhånden helt udmattede af en hverdag fyldt med konflikter fra morgen til aften. 
 • Vi har en pige på 15 år, som er begyndt at gå meget ud. Det er svært at få hende til at lytte til noget som helst, og jeg er bekymret for, hvor det ender henne.

Så det er mange forskellige udfordringer familier står i. Fælles for dem er afmagten og viljen til at gøre noget andet. Og her kan en familierådgivning hjælpe. 

Måske er det også noget for din familie? Kunne du tænke dig at få en afklarende samtale med en familierådgiver? Jeg tilbyder en uforpligtende (og gratis) samtale, så du kan finde ud af, om familierådgivning er noget for din familie. Du booker en tid i min kalender, og så ringer jeg dig op. Book en afklarende samtale.

Hvad bruges famiilerådgivning

Familierådgivning - en familie havde konstant konflikter med deres 8-årige.

Forældrene havde prøvet alt, og alligevel havde de dagligt store konflikter med deres 8-årige datter. Og hvordan det ændrede sig.

Jeg arbejdede med en familie, som havde bragende høje skænderier med deres datter Olivia på 8 år. Forældrene syntes, det var lidt pinligt, at de havde brug for hjælp, og de kom, fordi de ikke havde kunnet få noget til at virke. 

Og det var ikke fordi, de ikke havde prøvet: De havde læst opdragelsesbøger (her er i øvrigt en god en af slagsen: Drop opdragelsen af Fie Hørby), de havde googlet og spurgt venner og familie. Lige lidt hjalp det (fordi det er svært at ændre på de ting, man selv gør. Fordi dine handlemønstre er rodfæstet i den måde, du plejer at gøre tingene. Og det er ikke sådan lige at lave om på). 

Selvom forældrene ikke brød sig om at bede om hjælp, havde de besluttet sig for, at det var vigtigt, at de fik ændret i deres familieliv, for de brød sig ikke om den udgave af sig selv, som de var blevet som forældre. Den hvor de hele tiden var “sure mor” og “sure far”, som hele tiden skældte ud på Olivia. 

Der blev råbt så meget, at de måtte lukke vinduerne for at naboerne ikke hørte det. 

Derfor var det en kæmpe lettelse, da de fandt ud af, hvordan de kunne nå ind til deres datter. Og hvad de konkret kunne gøre anderledes. De fik en ny måde at gå til konflikterne med deres datter på.

De prøvede den nye tilgang af, kom tilbage og justerede. Og blev klogere på, hvad der triggede dem selv i konflikterne. På bare en måned fandt de ind til Olivia og kom helt tæt igen. Det var som at mødes med en helt ny familie, da jeg så dem til en afsluttende session. Forældrene strålede om kap og var ved at falde over hinanden af at fortælle om, hvor godt det gik. 

Vil du også have det samme som de fik? 

Går du rundt og overvejer, om I har brug for hjælp fra en familierådgiver i din familie? Så vil jeg gerne invitere dig til en uforpligtende snak med mig, hvor jeg vil hjælpe dig med at vurdere det (og jeg lover dig at være ærlig). Samtalen er uforpligtende (og gratis). Book en afklarende samtale

Familierådgivning er for almindelige familier

Alle familier kan få brug for hjælp. 

Familierådgivning er også for helt almindelige familier med helt almindelige problemer

Mange tror, at familierådgivning kun er relevant for problemfamilier og familier uden de store ressourcer.

Fakta er, at det er alle slags familier, der kommer til mig som familierådgiver.

Helt almindelige familier. Velfungerende, hvor forældrene har gode jobs.

Som bare lige har det her problem med, at deres datter på 8 år råber grimme ting. Hele tiden. Eller en familie der har en Bastian på 2 år, hvor putningen fortsætter til kl. 23. Fordi når godnathistorien er læst, så starter festen...

Sagen er den, at det ofte er forældrenes bagage, deres opvækst og de indgroede familiemønstre, der styrer vores måde at håndtere konflikter med vores børn på. Det vil sige, at vi gentager vores forældres fejltagelser. Og det uanset hvor mange ressourcer, hvor gode jobs vi har, og hvor lange uddannelser vi har.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, og du er ligesom de fleste forældre, jeg snakker med i min familierådgivning, så har du prøvet alt muligt for at finde en løsning på det, der er svært med dit barn. 

Du har snakket frem og tilbage med din mand om det, du har googlet, spurgt dine bedste veninder, mødregruppen og din mor.

For du VIL nå ind til dit barn.  

Men udfordringen er der stadig. Dit barn har det stadig svært.

Du er et sted, hvor du er kørt lidt fast. Og det kan jeg godt forstå.

For det er virkelig svært at ændre noget, du har med fra din barndom. Uanset om du aktivt tager stilling og virkelig gerne vil ændre det. Især i hverdagen, hvor det går stærkt. Her kan det være svært at holde fast i de idealer, du har om dit forældreskab. Igen: Uafhængigt af uddannelse, job og ressourcer.

Derfor ser jeg alle slags familier som familierådgiver. Med præcis de samme problemer.

Kunne du tænke dig at tage en snak? Du kan booke en afklarende samtale med mig. Det er uforpligtende (og gratis). Så kan vi sammen finde ud af, om familierådgivning er noget for din familie. Book en afklarende samtale

Familierådgivning i gode omgivelser

Hvorfor ikke få hjælp, hvis noget er svært i familien?

Misforståelse: Du skal klare det med dit barn selv

Som familierådgiver støder jeg ind imellem ind i en holdning til, at det er pinligt, hvis du har brug for hjælp fra en familierådgiver.
Det bliver jeg ked af at høre.

Jeg hører ofte udtryk som: “Det er da noget man bare kan selv, det med at være forældre”.

Det er tit at folk synes, at det med børn, det er noget vi skal klare selv. Og at man i hvert fald ikke som udgangspunkt skal have hjælp udefra.
For nogen er det også let nok det med at lege mor, far og børn. Men langt de fleste familier render på et eller andet tidspunkt ind i noget, hvor de taber pusten. 

Kender du det? Hvor du prøver og prøver men ikke kommer videre. Og egentlig har brug for hjælp, fordi tingene bliver ved med at gå i hårdknude i familien. Men du bliver ved med at tænke, at du skal klare det selv.

Hvorfor egentlig det? Det er helt normalt, at familier får brug for en familierådgiver. Måske er det et sundhedstegn, at du vil arbejde på, at din familie får det bedre? De familier, jeg har i familierådgivning, synes egentlig det er ret fedt at have en ekstra spiller med på holdet for en tid. En, der er på hele familiens side. Så måske er det okay at bruge en familierådgiver?

Mange holder sig alligevel tilbage med at række ud efter hjælp. Måske tænker du: “Problemer i familien burde vi kunne løse selv”. 

Eller: “Det er kun socialt udsatte familier, der behøver at få hjælp udefra”. 

Men hvorfor ikke gøre noget for din familie? For at I kan finde ind til hinanden igen. 

Min erfaring er, at alle familier på et eller andet tidspunkt får brug for hjælp. For det at have børn er svært. De trykker på ens ømmeste punkter. Der er ingen som dit barn, der kan få dig til at blive så gal, at du bare bobler af vrede indeni (også selvom du er god til at holde det tilbage). 

Der er det smart at bruge en udefra. En, som ikke er en del af familien. Det kan være en familierådgiver eller en familieterapeut.

Går du rundt og overvejer, om I har brug for hjælp fra en familierådgiver i din familie? Så vil jeg gerne invitere dig til en uforpligtende snak med mig, hvor jeg vil hjælpe dig med at vurdere det (og jeg lover dig at være ærlig). Book en afklarende samtale

Dit barn kan være med til familierådgivning.

Det kan være en lettelse at der bliver talt om tingene med en familierådgiver til at styre snakken.

Børn er som regel med til første session af en familierådgivning - og det kan foregå hjemme hos dig

Det er forskelligt, hvordan en familierådgivning foregår. De fleste familierådgivere har et lokale, du tager hen til. Enkelte kommer hjem i din familie. Det er også forskelligt, om en familierådgiver vil mødes med kun forældrene, eller om dine børn også skal med. 

Jeg tager som udgangspunkt hjem til din familie første gang, fordi min erfaring er, at det giver god mening, når dit barn er med første gang. 

Når jeg sidder overfor hele din familie, kan jeg få et bedre indtryk af, hvordan I er sammen, og hvilke dynamikker I har i din familie. Nogle gange kan sådan noget være svært at få øje på selv. Fordi vi som forældre kan have svært ved at få øje på, hvad vi selv gør. Og jeg kan bedre hjælpe din familie, når jeg er sammen med jer. Fordi så kan jeg bedre få øje på, hvad der sker mellem jer.  

Nogle gange passer det ikke i en familie, at dit barn er med til første session. Der kan være mange grunde. Familier er forskellige, og derfor vil jeg altid tage en snak med dig om, hvad der passer til din familie. For det er dig, der kender din familie bedst. 

Og bare rolig. Jeg er ikke ude på at gøre nogen forkerte. For jeg ved, at både forældre og børn gør det så godt de kan. 

En anden god ting, ved at I allesammen er med, er, at så er dit barn med på, at I forældre vil prøve nogle nye ting af og gøre tingene anderledes. Det er rart for dit barn at blive inkluderet i, hvad der sker - så kan dit barn også bedre spille sammen med jer, når I laver forandringer. 

Måske tænker du, at det, vi skal snakke om i en familierådgivning, ikke er noget, vi skal snakke højt om foran vores børn. Fordi børn ikke skal udsættes for negativ voksensnak. Og jeg er helt enig i, at der er nogle ting, som børn ikke skal blandes ind i. Men nogle gange er det også misforstået at skåne vores børn. For børn kan fornemme meget mere, end de fleste tror... Læs videre, så vil jeg forklare, hvad jeg mener. 

Prøv selv et øjeblik at tænke tilbage på dit barndomshjem. Kan du huske, hvordan stemningen var, når du kom hjem fra skole? Og kan du huske nogle af de ting, som lå i luften, men som der ikke blev sat ord på? - Og som du godt vidste alligevel? (Måske skændtes dine forældre og ville ikke fortælle dig det, men du var helt klar over det? Måske havde din mor det dårligt på sit arbejde men ville ikke belaste dig med det. Derfor sagde hun ikke noget. Alligevel var du aldrig i tvivl om, at hun ikke brød sig om sit arbejde?) Pointen er, at da du var barn, vidste du måske en hel del mere, end dine forældre var klar over, at du vidste.  

Fordi dit barn nok allerede har en god fornemmelse af, hvad der er galt derhjemme (også selvom ingen har sat ord på), er det godt at få talt om, hvad der foregår i familien. Ofte oplever jeg, at det er en lettelse for et barn endelig at få sat nogle ord på det, de godt kan fornemme, at der sker i familien.  

I den anden session mødes jeg som regel kun med forældrene - for det er jer, som skal bære forandringerne

Efter første session mødes jeg som regel med forældrene alene. Fordi forældrene har ansvaret i familien. Og når der først er sat ord på, hvad der sker i familien, så er det forældrenes ansvar at lave forandringen. Børn har godt af at vide, at der skal ske forandringer i familien. Men de har ikke ansvaret. Når jeg mødes med dig (og din partner) kan vi også bedre snakke frit om, hvad der sker i dit, når konflikterne kører op, og du kommer op i det røde felt:

 • Hvad bliver du trigget af hos dit barn? 
 • Hvad du kan gøre anderledes i situationen?
 • Hvordan bliver du klogere på dig selv?

Familierådgivning foregår hjemme hos jer, hos mig eller online 

Fordi det er rarest for dit barn at mødes på hjemmebane, tilbyder jeg at komme hjem til jer første gang, vi ses (hvis du bor på Nordsjælland eller i København). De efterfølgende gange mødes vi i mit hyggelige lokale i Hillerød. Eller vi kan mødes online. 

Book en afklarende samtale, så du kan finde ud af, om familierådgivning er noget for din familie. Vi snakker sammen over telefonen, så du kan mærke efter, om vi er et match. Sammen finder vi ud af, hvad der skal til, for at jeg bedst kan hjælpe din familie. Book en afklarende samtale

En familierådgiver holder med hele familien

Som familierådgiver holder jeg med alle i din familie.

I den første session tager vi en runde, hvor alle bliver hørt (med familierådgiveren på hele familiens side).

Hvad der sker i selve familierådgivningen er forskelligt. Så det her er, hvordan jeg gør det.
Første gang vi mødes starter med, at jeg fortæller om, hvem jeg er, og hvad der skal ske. Som regel er dit barn med (læs afsnittet herover, hvis du vil vide, hvorfor det kan være en god idé).

Så tager vi en runde, hvor alle siger, hver især siger, hvad de synes er en udfordring i familien. 

Der er nogle ting, som er svære at tale om foran dit barn. Men tit kommer det til at være en lettelse, at der bliver sat ord på de ting, som dit barn godt kan fornemme. Det også rart for børn at blive spurgt, hvad de synes. De behøver ikke at svare, og de kan være med på den måde, de har lyst til (og de er også velkomne til at gå, hvis de ikke har lyst til at være med). Bare det, at dit barn bliver spurgt om deres bidrag, er betydningsfuldt for dit barn. Når jeg har en familierådgivning kan det være en overraskelse for forældrene, hvor meget deres børn egentlig ved om, hvad der sker i familien, og hvor klart de ser. (Fordi vores børn fornemmer os så godt - de har koblet sig på vores nervesystem, siden de blev født).  

Som familierådgiver er det min fornemste opgave, at alle bliver hørt. Hver gang nogen har sagt noget, spejler jeg det, så jeg er sikker på, at jeg får det hele med. Der er ikke nogen, der bliver dømt rigtig eller forkert. Alle versioner er vigtige at få med.
Det at få lov til at sige, hvordan man ser en udfordring, er i sig selv noget, der kan løsne op for ting. Min erfaring er, at der altid er en god grund til, at hver enkelt gør, som de gør. For vi gør hele tiden det bedste, vi kan.
Når vi åbner op for, at hver enkelt fortæller deres version, bevæger vi os også væk fra rigtig og forkert. Og det kan i mange tilfælde være nøglen til at låse op for en ellers fastlåst situation.

Sammen undersøger vi det, der er svært i familien. Tit vil udgangspunktet være, at der er noget, der er svært med dit barn. Vi undersøger også, hvad der ligger under det. Når man skal se på, hvorfor et barn gør, som det gør, giver det ikke mening kun at kigge på barnet. Jeg ser på familien som en helhed. 

Nogle gange kan det også give mening at se på, om der er noget i skole eller børnehave som gør, at dit barn har det svært. 

Familierådgivere kan have forskellige udgangspunkter. Jeg er inspireret af Jesper Juul - som nok er en af Danmarks mest anerkendte familierådgivere og forfatter til et hav af bøger, hvor den mest kendte nok er "Dit kompetente barn").

Når vi har taget en runde, finder vi ud af, hvad vi skal tale om i dag; hvilken udfordring, der er mest presserende. Derefter får vi alles syn på den udfordring, I har. Så vi ved, hvad kernen af problemet er.

Jeg kan oversætte, hvad der sker i dit barn. Jeg ved, hvilken udvikling dit barns hjerne gennemgår, hvad det kan og hvad dit barn har brug for. Hvis I har brug for det, giver dig nogle konkrete ting, I som forældre kan sige og gøre anderledes, næste gang I står i en konflikt med jeres barn. 

Når du går fra sessionen vil du derfor have nogle helt konkrete ting, du kan gøre anderledes. Så du kan afprøve det nye og finde ud af, hvad der virker.

Når du kommer tilbage næste gang, taler vi om, hvordan det er gået med de nye ting, I skulle prøve af - og også, hvis der er noget, der ikke har virket. Og så justerer vi for at du får de særlige nye måder at sige og gøre tingene på, der passer præcist til din familie. 

Kunne du tænke dig at blive ringet op for at finde ud af, om familierådgivning er noget for din familie? Du booker en tid i min kalender, og så ringer jeg dig op på det aftalte tidspunkt. Samtalen er uforpligtende og gratis. Book en afklarende samtale

“Det er som at have fået sin familie tilbage” 

Nok om hvad jeg siger, at familierådgivning er. Her giver jeg ordet til Emilie og Phillip, som var på et familierådgivningsforløb (hos mig): 


Anmeldelse af familierådgivning hos Sophia C.C. Rasmussen
Hvad siger andre om familierådgivning

“Vores familie var på randen af opløsning på grund af daglige konflikter og skænderier.

Sophia kom hjem til os og mødte vores familie. Hun så, hvordan vi var, når vi var sammen. Hun kunne derfra, med kyndig vejledning, guide os videre og give os nogle redskaber til, hvordan vi kunne være sammen på en konstruktiv og rar måde.

Nu har vi det bedre hele familien indbyrdes, end vi har haft det i flere år.
Det er som at have fået sin familie tilbage.

Vores forløb hos Sophia er helt sikkert den bedste investering i vores familie, vi har gjort meget længe.

Sophia er virkelig god til at lytte, fornemme og få alle til at føle sig hørt. Hun hjælper også både børn og voksne med at få sat ord på alle de følelser, der måtte være…

Sophia er meget empatisk, engageret og oprigtig i sin måde at håndtere både børn og voksne på. Det giver en følelse af at være i gode og trygge hænder”.

- Emilie og Phillip Dalby    
Har to drenge på 8 og 3 år

Måske kunne din familie også have brug for hjælp? Lad os tage en snak. Book en tid i min kalender, og så ringer jeg dig op. Det er uforpligtende (og gratis). Book en afklarende samtale

Familierådgivning vs. familieterapi 

Familieterapi ligner på mange måder familierådgivning. I familieterapi tager vi også udgangspunkt i de udfordringer, I gerne vil arbejde med i familien. 

Det kan være, at du kan genkende nogle af de her ting: 

 • Mit barn har det svært socialt i skolen, og når han kommer hjem råber han af mig og kalder mig grimme ting. 
 • Mit barn griner mig lige op i hovedet, og det får mig til at blive rasende og magtesløs. Hvordan kommer vi videre?

I familierådgivning vil du typisk få redskaber, som kan ændre situationen her og nu. De konkrete redskaber ændrer dog ikke nødvendigvis på, hvad der i det hele taget gjorde at situationen opstod. Som hvorfor bliver du egentlig så trigget af, at din dreng græder over en lille rift?

Når noget sker her og nu, kan det være vigtigt at trække tråden til tidligere. Jeg talte med en familie, hvor faren kom helt op i det røde felt over, når hans dreng græd, hvis der ikke var nogen grund til det. Da vi kiggede nærmere på det, viste det sig, at han selv havde haft en far, som ikke kunne tolerere, når man græd over ingenting. Så det gav pludselig meget mening, at han slet ikke kunne rumme sin dreng, når drengen græd over noget, der ikke “var noget slemt”. 

Familien her var ikke opmærksomme på, at det var dét, der var på spil. Derfor hjalp jeg faren med at trække tråden fra nutidens oplevelser med hans børn og tilbage til dér, hvor hans mønstre var kommet fra - nemlig fra den familie, han var vokset op i. 

Jeg går ikke så højt op i, om vi kalder det familieterapi eller familierådgivning. Mit fokus er at stille skarpt på det, der er vigtigt for dig og for din familie. For at I kan komme videre. Så du kan komme tæt på dit barn igen. Og så du kan få det liv med din familie, som du drømmer om. 

Fandt du ud af, om familierådgivning er noget for din familie?

Jeg håber, at denne artikel har gjort dig klogere på familierådgivning, og om det er noget for din familie. Du får lige hovedpointerne her:

I en familierådgivning får du konkret input til, hvad du kan gøre anderledes i de udfordrende situationer, du står i med dit barn. 

Familierådgivning hjælper med alt fra putning, konstante søskendekonflikter til skænderier med teenageren. 

Alle familier kan støde ind i noget, der er svært med deres barn. Derfor er familierådgivning er for alle familier. Og det er helt okay at bede om hjælp. Du behøver ikke at klare det selv. 

Dit barn er som regel med første gang til en familierådgivning - fordi din familie er en helhed. Og det er rart at blive hørt. Også for dit barn. Når I er sammen, bliver det lettere for mig som familierådgiver at se, hvad der sker imellem jer. For at dit barn er på hjemmebane, tilbyder jeg at komme hjem til jer første gang (hvis du bor på Nordsjælland eller i København). Vi kan også mødes hos mig i Hillerød eller online.

Når vi mødes første gang, finder vi sammen ud af, hvilken udfordring vi skal tale om, og alle giver deres vinkel. Med udgangspunkt i, at der er ikke nogen vinkel, der er forkert. Alle gør det så godt de kan. Dit barn må byde ind med det, som dit barn har lyst til. Men det vil betyde meget for dit barn at være med. Også selvom dit barn ikke siger noget. (Det vil stadig gøre en stor forskel).

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Kunne du tænke dig at vide mere om et forløb med familierådgivning? Så se mulighederne her: forløb med familierådgivning

Er du i tvivl om familierådgivning er noget for din familie? Så lad os tage en snak. Book en tid i min kalender, og så ringer jeg dig op på det aftalte tidspunkt. Det tager et kvarters tid, og det er uforpligtende (og gratis).  Book en afklarende samtale

Om Sophia

Jeg hjælper familier, der er udfordret af søskendejalousi, konflikter der kører i ring - Eller hvor forældre mister sig selv i den hektiske hverdag med børn. Måske er det helt okay at du får hjælp hvis noget er svært i din familie? Jeg er uddannet familierådgiver og kandidat i pædagogik og sociologi (cand.scient.soc.) 

Find ud af hvordan du får færre konflikter med dit barn

Vil du gerne have færre
(og bedre) konflikter med dit barn i hverdagen?

Få fingre i min guide lige her.

Få min guide “Vejen til færre (og bedre) konflikter” plus mine nyhedsbreve med inspiration til dit familieliv ved at tilmelde dig her: