Forretningsbetingelser

Betaling

Når vi har aftalt et forløb, får du tilsendt en regning, som betales over Mobile Pay til nr. 6165 7071 eller til min bankkonto (find bankkontonummeret på regningen). Jeg betragter først vores aftale som bekræftet, når jeg har modtaget betaling af den første rate eller det fulde beløb.

Afhængig af beløbets størrelse er der mulighed for ratebetaling. Når første rate er betalt, betragtes bookningen af forløbet som bindende - det betyder, at det ikke er muligt at springe fra midt i et forløb eller afbryde en ratebetaling.

Det er muligt at gemme sessioner i op til 2 år fra den dato forløbet startede. Bemærk, at jeg ikke refunderer ubrugte sessioner. 

Alle priser er inklusiv moms.

Afholdelse af sessioner

Sessioner afholdes første gang hjemme hos dig, hvis du bor på Nordsjælland eller i København - medmindre vi aftaler at det i stedet bliver holdt enten hos mig på adressen Baunevej 23, 3400 Hillerød, eller vi aftaler et online møde på Zoom via et link, jeg sender dig. Hvis vi mødes på Zoom, er du selv ansvarlig for at have en velfungerende internetforbindelse.

Når første gang er afholdt, foregår sessioner i Sophia C.C. Rasmussens lokale: Baunevej 23, 3400 Hillerød eller på Zoom via et link, jeg sender dig. Såfremt du ønsker, at jeg kommer hjem til dig, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre mod ekstrabetaling for kørsel og tid. Du kan få oplyst pris ved henvendelse til kontakt@sophiaccrasmussen.dk 

Flytning eller aflysning af session

Hvis du får brug for at flytte eller aflyse en aftalt session, skal det ske pr. e-mail (kontakt@sophiaccrasmussen.dk) senest 24 timer før sessionen.

Hvis du aflyser eller flytter sessionen mindre end 24 timer før den aftalte tid, betragtes sessionen som afholdt, og du betaler derfor for din session, selvom den ikke bliver afholdt. 

Er der indgået aftale om et forløb, er det muligt at gemme sessioner i op til 2 år fra den dato forløbet startede.


Har du spørgsmål? Skriv til mig på kontakt@sophiaccrasmussen.dk