Forretningsbetingelser

Bookning

Du booker et forløb hos mig via en afklarende samtale (som er gratis). Efter den afklarende samtale, booker du en Opstartssession. Under eller umiddelbart efter Opstartssessionen vælger du forløb. 

Du kan booke en afklarende samtale hos mig lige her.


Betaling

Når vi har aftalt en opstartssession eller et forløb, får du tilsendt en link til betaling, og jeg betragter først vores aftale som bekræftet, når jeg har modtaget betaling. 

Afhængig af beløbets størrelse er der mulighed for ratebetaling. Når første rate er betalt, betragtes bookningen af forløbet som bindende - det betyder, at det ikke er muligt at springe fra midt i et forløb eller afbryde en ratebetaling. 

Pengene gives altså ikke retur, hvis du undervejs vælger at afbryde dit forløb. Betaler du i rater, er du forpligtet til at betale alle raterne, indtil det fulde beløb er betalt.

Det er muligt at gemme sessioner i op til 1 år fra den dato forløbet startede. Bemærk, at jeg ikke refunderer ubrugte sessioner. 

Alle priser er oplyst i danske kroner og er inklusiv moms.


Afholdelse af sessioner

Vi mødes første gang til Opstartssessionen, og den afholdes hjemme hos dig, hvis du bor på Nordsjælland eller i København. Hvis du hellere vil mødes hos mig, holder vi Opstartssessionen hos mig på adressen Baunevej 23, 3400 Hillerød eller i Kroghsgade 1, 2100 København Ø (på onsdage) og endelig kan vi aftale et online møde (via et link jeg sender dig). Hvis vi mødes online, er du selv ansvarlig for at have en velfungerende internetforbindelse.

Når Opstartssessionen er afholdt, foregår de efterfølgende sessioner i mit lokale på: Baunevej 23, 3400 Hillerød eller  i Kroghsgade 1, 2100 København Ø (på onsdage) eller online. 

Kørsel

Såfremt du ønsker, at jeg kommer hjem til dig, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre mod ekstrabetaling for kørsel og tid.
Priserne er:
Kørsel 10 km fra Hillerød 200 kr.
Kørsel 10-25 km fra Hillerød 300 kr.
Kørsel 25-40 km fra Hillerød 400 kr.

Flytning eller aflysning af session

Hvis du får brug for at flytte eller aflyse en aftalt session, skal det ske pr. e-mail (kontakt@sophiaccrasmussen.dk) senest 24 timer før sessionen.

Hvis du aflyser eller flytter sessionen mindre end 24 timer før den aftalte tid, betragtes sessionen som afholdt, og du betaler derfor for din session, selvom den ikke bliver afholdt. 

Er der indgået aftale om et forløb, er det muligt at gemme sessioner i op til 1 år fra den dato forløbet startede.


Har du spørgsmål? Skriv til mig på kontakt@sophiaccrasmussen.dk 


>