familieraadgiver koebenhavn

Webinar: Sig farvel til de opslidende konflikter med dit barn 

- 3 ting der faktisk virker (og som du kan bruge med det samme) 


Kom og vær med, når familierådgiver Sophia C.C. Rasmussen fortæller om, hvad der rent faktisk sker i dit barn under en konflikt og hvordan du når ind til dit barn - også når konflikten brager af sted. Find ud af, hvordan du får sat din grænse uden at du kommer til at tromle dit barn.

Du får solide, gennemprøvede og konkrete teknikker.
Så du kan opleve hvordan en konflikt, der før var opslidende, rent faktisk kan få dig tættere på dit barn frem for at skabe afstand.

Og det vil jeg smaddergerne lære dig.

Webinaret er til dig med børn på 4-10 år.


Sig farvel til de opslidende konflikter og kom tæt på dit barn igen

Når du har set webinaret ved du: 

  • Hvorfor konflikter tit bliver værre, når du prøver at finde løsninger.
  • Hvad der egentlig sker i dit barns hjerne under en konflikt – og hvordan du hjælper dit barn.
  • 3 ting du kan bruge her og nu så du kommer godt igennem den næste konflikt med dit barn.

Hop direkte ned til webinartilmelding


Det siger andre om Sophia som familierådgiver

Testimonial familierådgivning Kathrine og Mikkel
 I starten var vi frustrerede og magtesløse, og havde svært ved at løse konflikter mellem drengene, og svært ved at forstå vores store dreng.
Nu har vi fået nogle vildt gode redskaber med, som har klædt os på til at være i de svære situationer, og se vores drenge med andre øjne.

- Kathrine og Mikkel    
Har to drenge på 5 og 3 år

Anmeldelse af familierådgivning hos Sophia C.C. Rasmussen
 Sophia er meget empatisk, engageret og oprigtig i sin måde at håndtere både børn og voksne på. Det giver en følelse af at være i gode og trygge hænder.

- Emilie og Phillip Dalby    
Har to drenge på 8 og 3 år

Det kan være du genkender noget af det her?

  • “Vi har konflikter med min pige på 9 år over de mindste ting - og det er ikke til at forudse - vi går på nåle herhjemme for at undgå eksplosionen - og den kommer altid alligevel…”
  • “Vi har konflikter igen og igen med min søn på 8 år - konflikter om skærm, lektier og kravsituationer. Alt bliver til en kamp, og jeg er helt tyndslidt”.
  • “Jeg har konflikter med min datter på 5 år - hvor hun råber og skriger over de mindste ting. Jeg har prøvet alt: Været anerkendende, sat grænser, været blød - og der er ikke noget, der virker. Nu har jeg bare brug for noget nyt input”.

Tirsdag d. 25. oktober kl. 20

Det foregår online, så du kan bare tage din computer og sætte dig godt til rette på din ynglingsplads i sofaen. Klik på linket fra mailen, du får fra mig, og glæd dig til at få alle de gode pointer serveret. 

BONUS til alle der deltager live
Du får Familierådgiverens SOS-plan for, hvordan du håndterer konflikter med dit barn. - Så har du en fiks og færdig plan, du kan læne dig op ad næste gang I lander i en konflikt.

Og det koster dig ikke en krone.

Glæd dig til at du får nogle brugbare og helt konkrete ting, du kan sige og gøre anderledes næste gang, du har en konflikt med dit barn. 

Sophia familierådgiver Hillerød og København

Jeg hedder Sophia, og jeg er familierådgiver

Jeg er uddannet familierådgiver (fra Blackbird Institute) og er kandidat i sociologi og pædagogik (cand.scient.soc). Jeg har hjulpet mennesker med terapeutiske redskaber siden 2007.  

Jeg hjælper forældre, som gang på gang bliver suget ind i konflikter med deres barn. Forældrene bliver grebet af frustration og afmagt, fordi de har gjort alt for at løse det, men intet virker. 

Og det er ikke bare teori - jeg er som mor til tvillinger på 9 år selv toptunet i at løse konflikter i praksis. Derudover bor jeg sammen med min mand, som jeg har været sammen med i 20 år.

Så er du klar til at slippe hårdknude-konflikterne - dem, der bare dræner dig og dit barn?

Familieraadgivning - hjælp

[Webinar] Sig farvel til de opslidende konflikter med dit barn

- Få 3 ting der faktisk virker (og som du kan bruge med det samme).


.

Copyright sophiaccrasmussen.dk

>