Familierådgivning - du er god nok mor

Er du klar til en helt anderledes hverdag med dit barn?

Familierådgivning og familieterapi

Når noget er svært med dit barn

Måske er du løbet ind i noget, der er svært med dit barn? Godt, du er her. For nu kan du gøre noget ved det. Så du og dit barn kan få det meget bedre sammen.

For måske er det helt okay at bede om hjælp, når noget er svært?

Før du fik børn, havde du måske et lidt rosenrødt billede af, hvordan det ville være at have børn? Jo, jo. Det er også givende og Det Største Der Er Sket.
Men det er også hårdt.
Benhårdt.

Familierådgiver Hillerød Udfordret med skærm, putning, skæld ud?

Sophia - familierådgiver og familieterapeut

Oplever du alt for mange konflikter - så det er svært at undgå at eksplodere?

Måske genkender du noget af det her?

 • Dit barn har svært ved at acceptere et nej, og alt er til diskussion - så der bliver en hujen og skrigen, når det ikke får sin vilje.
 • Du har to børn, der gejler hinanden op og har konflikter dagen lang, så det nogle gange kan føles som at bo med vilde dyr.
 • Du tænker “i dag bliver det anderledes” - men stemningen i familien bliver ved med at være under nulpunktet - og det suger al energien ud af dig.
 • Når du bliver presset, eksploderer du ind imellem overfor dit barn, og det skal være slut nu.
 • Du føler lidt, at du har mistet dig selv i den forælder, du er blevet.
 • Dit barns selvværd er måske dårligt - og du ved ikke, hvordan du skal ændre det.
 • Du føler dig nogle gange magtesløs, fordi du har svært ved at nå ind til dit barn. 

Du kan godt nå ind til dit barn (selvom det lige nu føles umuligt) - og jeg kan lære dig hvordan

Det er aldrig for sent at ændre på tingene i din familie. Så du kan komme tæt på dit barn igen. Og få skruet op for alt det gode i din familie. Som du véd er der. Selvom det bare virker som en fjern drøm lige nu.

Men det er ikke langt væk. Det ved jeg. For jeg har selv været igennem det, og jeg kan lære dig det. Hvis du er klar til en forandring i din familie, så jeg kommer jeg til at være der. Hele vejen.

Måske har du brug for konkrete råd om, hvad dit barn har brug for. Og måske vil du gerne blive skarpere på, hvad der sker inden i dig, når du bliver vred på dit barn. 

Uanset om det er familierådgivning eller familieterapi du har brug for, skræddersyer jeg forløbet, så det passer præcist til din familie. 

For at vi kan finde ud af, om vi er et match, så lad os tage en afklarende snak på et kvarters tid. Det er vigtigt, at det føles rigtigt.

Kunne du tænke dig, at jeg ringer til dig for en afklarende samtale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe din familie? Samtalen er uforpligtende (og gratis).

Har du lyst til, at vi tager en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din familie? Samtalen er uforpligtende (og gratis). Book en afklarende samtale

Få familierådgivning og bliv den mor du gerne vil være

Bliv den mor, du drømmer om at være.

3 forskellige forløb med samme fundament

Uanset hvilket forløb du vælger, er det her altid inkluderet:

 • En introduktion til mindsettet bag min tilgang, som på meget kort tid vil gøre, at I vil få færre konflikter, og du vil finde ind til dit barn.
 • Vi finder ind til kernen af udfordringerne med dit barn. Vi går på opdagelse i, hvad der sker i dit barns hjerne, når det reagerer, som det gør, og hvordan du kan støtte dit barn bedst.
 • Du får råd om, hvad du kan gøre anderledes - konkrete råd, der virker, og som jeg skræddersyer, så de passer præcist til din familie. Det betyder, at du kan vende jeres konfliktsituationer til at komme tættere på dit barn i stedet for, at I kommer længere væk fra hinanden.
 • Du finder ud af, hvad der sker i dig, når du bliver trigget. Konkret finder du ud af, hvordan du undgår at lade dig vælte af det krævende liv med børn.
 • Vi afprøver, hvad der virker, og du får min feedback. Glæd dig til en helt ny hverdag, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde at være sammen med dit barn.
 • Uanset om det er familierådgivning eller familieterapi, så bliver alt skræddersyet, så det passer til din familie. Jeg ser, hvad der sker i familien og finder ud af, hvad der skal til, for at I kan bryde ud af de gamle mønstre og gøre noget andet. Gøre noget, der faktisk virker. 

Er du klar?

Jeg har 3 forskellige forløb, som du kan læse om i det næste og finde det, der passer bedst til din familie. 


Det store forløb (8 timer)

Forløbet er for din familie, hvis I gerne vil gå hele vejen for at få ryddet op i de ting, der gang på gang går galt i jeres familie. 

Ikke flere lappeløsninger eller fumlen sig frem. 

Du vil vide, hvad der ligger til grund for, at tingene ikke fungerer. Du vil tages i hånden og guides hele vejen af én, der kan gennemskue, hvad der sker i din familie. Og du er klar til at prøve nye ting af, som kan få familien i balance igen. 

Du vil også gerne arbejde med dig selv og blive klogere på den bagage, du bærer rundt på. Og finde ud af, hvad du kan gøre anderledes. Fordi du har en fornemmelse af, at gamle mønstre tit spænder ben for dig, så du ikke er den mor, du gerne vil være. 

Din familie er klar til den helt store tur, fordi I vil have et solidt og ordentligt fundament. Og du vil have støtte og hjælp hele vejen. Du vil kort sagt have din familie tilbage - sådan som du drømmer om, at den kan blive.

Måske kan du genkende en eller flere af de her ting:

 • Du er frustreret over, at hverdagen med børn er så udfordrende - længes ind imellem bare væk... og har det skidt med at tænke sådan.
 • Der er alt for mange konflikter med dit barn, og du har prøvet alt muligt men har ikke flere idéer til, hvad du skal gøre. Det føles som om du og dit barn er endt i en ond spiral. Måske kan du mærke, at det går ud over dit barns selvværd.
 • Du ved, at du har bagage, som spænder ben for dig, men mangler overblikket over, hvad det egentlig er. - Og hvad du kan gøre, for at tingene bliver anderledes. Du har brug for, at der står én ved din side, som kan hjælpe dig med at komme til bunds i det, så du ikke bliver ved med at miste den gode forbindelse til dit barn.
 • Udfordringerne med dit barn er måske begyndt at gå ud over dit parforhold. Det kan være, at du er uenig med din partner om opdragelse, og at I gang på gang løber panden mod en mur af uenighed, og I ved ikke, hvordan I skal komme videre. Måske er det kommet så vidt, at I overvejer skilsmisse, selvom I egentlig stadig elsker hinanden.
 • Der er noget i jeres parforhold, der skal have opmærksomhed. Tingene stikker lidt dybere. Du længes efter at genskabe forbindelsen til din partner, så I igen kan være hinandens støtte.

Det får du i det store forløb (8 timer)

- 60 minutters start op session - med hele familien. Første gang tilbyder jeg at komme hjem til jer (Nordsjælland og København) - fordi det kan være rart for børn at mødes på deres hjemmebane.

- 7 x 60 minutters 1:1 session med mig.

- Op til 2 x akut online rådgivning, hvis noget brænder på.

- Rådgivning på mail når du har brug for det. Jeg svarer inden for 48 timer (undtagen lør-søn).

Book en samtale, så du kan afklare, om det store forløb passer til din familie. Vi snakker sammen over telefonen, så du kan mærke efter, om vi er et match, og så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal til for din familie. Book en afklarende samtale

Det almindelige forløb (4 timer)

Det almindelige forløb er til dig med familien, der tit oplever udfordringer, og du har brug for en, der kan gennemskue, hvorfor det gang på gang går galt.

Der er mange af de grundlæggende ting, som du har styr på, men der er stadig noget, som du kunne tænke dig at få på plads.
Du er klar til at få input udefra - for det føles som om, du har svært ved at se ud over den måde, du plejer at gøre tingene på. Og du ved ikke, hvad du skal gøre for at vende det, så problemerne ikke bliver ved med at komme igen.

Måske kan du genkende en eller flere af de her ting:

 • Der er alt for mange konflikter med dit barn, og du har prøvet alt muligt men er løbet tør for idéer til, hvad du kan gøre anderledes.
 • Du er bange for, at de ting, der går skævt i familien, går ud over dit barns selvværd, og det er hjerteskærende. Du kan blive i tvivl, om du gør det godt nok som mor, og du er klar til noget, der bare virker.
 • Du kunne godt tænke dig at blive klogere på, hvad du har med i bagagen, der kan spænder ben for at du kan blive den mor, du gerne vil være.
 • Udfordringerne med dit barn er måske begyndt at gå ud over dit parforhold - og det skal tages i opløbet. 

Det får du i det almindelige forløb (4 timer)

- 60 minutters start op session - gerne med hele familien. Første gang tilbyder jeg at komme hjem til jer (Nordsjælland og København) - fordi det kan være rart for børn at mødes på deres hjemmebane.

- 3 x 60 minutters 1:1 session med mig

- Rådgivning på mail, når du har brug for det. Jeg svarer inden for 48 timer (undtagen lør-søn).

Er du interesseret og ved ikke helt, om det er det rigtige for din familie? Lad os tage en snak om, hvad I har brug for, så vi sammen finder det helt rigtige forløb til din familie. Du booker en tid i min kalender, og så ringer jeg dig op på det aftalte tidspunkt. Det er uforpligtende (og gratis). Book en afklarende samtale

Miniforløbet (2 timer) 

Din familie kører egentlig ret godt, og du har ikke de store konflikter med dit barn.

Der er nogle enkelte ting, som gang på gang går galt, og du har ikke lige fundet koden til, hvordan det skal gøres anderledes.

Måske kan du genkende en eller flere af de her ting:

 • Hverdagen er helt ok, men nogle gange oplever du udfordringer med dit barn - hvor du river dig selv i håret og ikke ved, hvad du skal gøre. Det er tit i de samme slags situationer, det går galt.
 • Dit barn tænder for din vrede, og du vil gerne blive klogere på, hvad der egentlig sker, og hvordan du kan hjælpe dit barn og også selv komme bedre igennem jeres konflikter.
 • Du skal bare lige have nogle finjusteringer, før din familie igen kører som smurt.

Det får du i det miniforløbet (2 timer)

- 2 x 60 minutters 1:1 session med mig.

Få familierådgivning

Overvejer du, hvad der passer bedst til din familie? Så tilbyder jeg en afklarende samtale. Samtalen er helt uforpligtende (og gratis). Når du klikker på knappen, kommer du videre til min kontaktside, hvor du kan bestille en samtale i min kalender. Derefter behøver du ikke at gøre mere. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt. Book en afklarende samtale


Og nu giver jeg ordet til nogle familier, der har været på mit forløb, så de kan fortælle med deres egne ord, hvad de har fået ud af det.:

Hvad siger andre om familierådgivning og familieterapi hos Sophia?


Anmeldelse af familierådgivning hos Sophia C.C. Rasmussen
Hvad siger andre om familierådgivning

"Det er som at have fået sin familie tilbage"

“Vores familie var på randen af opløsning på grund af daglige konflikter og skænderier.

Sophia kom hjem til os og mødte vores familie. Hun så, hvordan vi var, når vi var sammen. Hun kunne derfra, med kyndig vejledning, guide os videre og give os nogle redskaber til, hvordan vi kunne være sammen på en konstruktiv og rar måde.

Nu har vi det bedre hele familien indbyrdes, end vi har haft det i flere år.
Det er som at have fået sin familie tilbage.

Vores forløb hos Sophia er helt sikkert den bedste investering i vores familie, vi har gjort meget længe.

Sophia er virkelig god til at lytte, fornemme og få alle til at føle sig hørt. Hun hjælper også både børn og voksne med at få sat ord på alle de følelser, der måtte være…

Sophia er meget empatisk, engageret og oprigtig i sin måde at håndtere både børn og voksne på. Det giver en følelse af at være i gode og trygge hænder”.

- Emilie og Phillip Dalby    
Har to drenge på 8 og 3 år


Anmeldelse familierådgiver
Hvad siger andre om familierådgivning

"Jeg er let om hjertet og føler mig - for første gang - som en mor, der har godt styr på det".

“Jeg fik en afklarende samtale med Sophia, fordi jeg ønskede mere ro på os herhjemme, hvor børnene nogle gange er årsag til, at min mand og jeg bliver uenige. Den anden grund var, at jeg var bekymret over min søns trivsel i skolen, og jeg følte mig meget alene med at håndtere det.

Forløbet endte med at hjælpe mig med de to emner, men jeg fik også en endnu større gave med: At jeg kan begynde at slippe tvivlen på mig selv om mor, at turde tro på, at jeg gør det godt. At jeg er en god mor.

Jeg valgte Sophia, fordi min søster havde god erfaring med hende. Efter jeg havde læst mere om Sophias baggrund på hjemmesiden, besluttede jeg, at både CV og den gode anbefaling var nok til at tage fat i Sophia. Den indledende samtale bekræftede mit indtryk, og jeg valgte at købe et lille forløb hos hende.

Sophia hjalp mig, fordi hun var god til at sætte nye ord på dynamikkerne herhjemme. Og hun er god til at lytte og giver ærlig feedback på en meget respektfuld måde. Det hjalp mig også meget, at jeg fik tid og plads til selvrefleksion. Det at tale højt om mine følelser gav mig også en del indsigter.

Jeg kan tydeligt mærke, at hun har god forståelse for børn og det, de har brug for. Og generelt synes jeg, hun var god til at rumme mig og alle mine følelser og ord. Det er det ikke alle, der kan – det kræver, at terapeuten kan rumme og se mere holistisk på situationen - og det kan Sophia. Og det har jeg brug for, da jeg taler meget og selv reflekterer meget.

Hun giver også feedback på en meget respektfuld måde og er god til at anerkende på en ærlig og oprigtig måde. Samtidig greb hun også fat i noget, hvis hun kunne mærke, at det jeg gjorde, ikke stemte overens med den viden hun har om, hvad der fungerer på børn.

Jeg kunne se på hendes ansigt, når der var noget, og så sagde Sophia det også med det samme. Det synes jeg er ærligt, troværdigt, fagligt og autentisk, og det giver mig endnu mere tillid til hendes rådgivning.

Det var dejligt at vide, at jeg havde 3 samtaler med hende. Jeg følte mig lettet og støttet allerede efter første gang, og jeg føler mig meget mere i ro nu end før.

Jeg kan mærke, at jeg håndterer min søn og skolen rigtigt nu. Jeg gør det godt, og den viden gør, at jeg ikke går i forsvar når min mand er uenig med nogle af mine valg ift. børnene. Jeg er blevet bevidst om mine værdier, at jeg for eksempel vælger at bruge tid på putning om aftenen af vores børn, og det ved jeg nu er super værdifuldt for dem - og det fortsætter jeg med. Og meget mere.

Jeg er let om hjertet og føler mig - for første gang - som en mor, der har godt styr på det. Og jeg ved, at jeg giver mine børn kærlighed og selvværd.

Jeg vil anbefale Sophias familierådgivningsforløb til andre - om det er hele familien eller blot for eksempel moren, der taler med Sophia, så er det en god investering i fundamentet i ens liv. Hvis ikke familielivet fungerer, så fungerer ens eget liv jo heller ikke.

Jeg kan mærke, at jeg har fået mere ro på mig selv og jeg er blevet mere selvsikker som mor. Jeg er ikke mere drænet af bekymringer og irritation som før. Det er en gave til mig og mine børn og mand. Jeg kunne sagtens forestille mig, at jeg ville tale med Sophia en anden gang, hvis jeg mærker, at noget fylder for meget, og jeg ikke lige kan se, hvad den rette løsning er”.

- Helene                                            
Har dreng på 7½ og pige på 1 år

Hvad siger andre om familierådgivning

“Sophia gav mig troen på og redskaberne til, at jeg kunne løse situationerne med min dreng, og denne ro vender jeg tilbage til, når jeg begynder at hidse mig op”

Jeg kontaktede Sophia, fordi jeg var i fysiske kampe med min 5½ årige dreng. Vi var hele tiden i konflikt om kravsituationer.

Jeg var meget ked af det, fik det fysisk skidt, blev stresset, og mit system kunne ikke klare al den konflikt. 

Sophia gav mig roen tilbage - jeg skiftede energi i min kommunikation da jeg fik tiltro til at jeg kunne løse det ved at rumme, ved at forstå og tale med min dreng.

Fra første dag ændrede hele vores kamp-stemning sig til at min dreng ville have en krammer i stedet for at slå.

Sophia gav mig troen på og redskaberne til, at jeg kunne løse situationerne med min dreng, og denne ro vender jeg tilbage til, når jeg begynder at hidse mig op.

Jeg valgte Sophia, fordi jeg søgte på den sætning, som jeg selv synes beskrev min situation: “magtkampe med mit barn”, og så landede jeg på Sophias blog, som ramte præcis min oplevelse. Jeg snakkede kort i telefon med Sophia og valgte et forløb.

Sophia hjalp mig, fordi hun gav mig en forståelse for, hvad der sker inde i min drengs hoved... Al anden hjælp jeg havde fået indtil da kørte altid på generelle familie/par dynamikker. Jeg manglede simpelthen at få specifik viden om, hvordan vi tackler vores dreng og hans voldsomme temperament.

Jeg kunne specielt godt lide, at Sophia skabte forståelse for, hvad der skete indeni min dreng, og så bagefter trak tråden helt ned på hverdag og adfærd; på hvad kunne jeg gøre dér og dér. Begge dele var lige vigtige. Og forståelsen har givet mig ro.

Forløbet er godt, fordi Sophia er anerkendende og nærværende. Hun lytter til din situation og hjælper dig. Jeg kan varmt anbefale forløbet hos Sophia - og har faktisk allerede gjort det”.

- Henriette Nørgaard                          
Har dreng på 5½ år og pige på 3 år


Få familierådgivning

Kunne du have lyst til at blive ringet op til et kvarters afklarende samtale, så du kan blive klogere på, hvordan jeg kan hjælpe din familie? Du finder selv en tid i min kalender, som passer dig. Samtalen varer et kvarter og er gratis (og uforpligtende).  Book en afklarende samtale

Lokale familierådgivning Sophia i Hillerød

Dit barn kommer med, hvis det passer for din familie

Jeg anbefaler normalt, at dit barn er med første gang. Fordi det er rart for alle at blive hørt. Hvis børn er med, må de sige så lidt eller meget, som de vil. Når det er sagt, så er familier forskellige. Og måske er det bedst for lige præcist din familie, at dit barn ikke er med. Hvis du er tvivl, finder vi ud af det sammen i en afklarende samtale.

Du kan godt glæde dig, for med mig som familierådgiver, får din familie en allieret. Én der er der er på hele familiens side. 

Hvis du vælger det store eller det almindelige forløb, tilbyder jeg endda at komme hjem til dig familie første gang (hvis I bor på Nordsjælland eller i København). Fordi det kan være rart for børn at mødes på deres hjemmebane.

Overvejer du at kontakte mig for at høre, hvad der passer til din familie

Jeg tilbyder en afklarende samtale, så vi sammen kan finde ud af, hvad din familie har brug for. Samtalen varer et kvarters tid og er helt uforpligtende (og gratis). For det er vigtigt for mig, at din familie får den hjælp, I har brug for. Så I kan komme tæt på hinanden igen. Book en afklarende samtale

Familierådgivning Hillerød Boost dit barns selvværd
Søskenderelationen er for livet

- Er du træt af at konflikterne kommer igen og igen?

- Eller har dit barn det svært?
- Måske er det ok at få hjælp, når noget er svært i familien?

Kontakt

Familierådgiver Sophia C.C. Rasmussen

kontakt@sophiaccrasmussen.dk

Telefon: 61 65 70 71

Jeg har lokaler på: Baunevej 23, Hillerød

Eller jeg kan komme til dig på Nordsjælland. 

Endelig tilbyder jeg online samtale.

cvr: 39047799

Copyright sophiaccrasmussen.dk